Info uurrooster en planning

Op deze pagina vind je allerhande info ivm het uurrooster. Hier verschijnen ook mededelingen en last minute info.

Mededelingen

3BD

Dit is de de groepsindeling voor werkveldverkenning: groepen H&T-workshops

Verpleegkunde

Voor het opstellen van je ISP kun je op donderdag 25/9 (1GV + 2GV) en vrijdag 26/9 (3° jaar) terecht in computerlokaal 2.3 bij mevr. Vanhauwaert. Hieronder vind je de uurregeling.

1GV De test + les van Basiskennis chemie zal doorgaan op donderdag 2/10 en niet op dinsdag 30/9 zoals oorspronkelijk aangekondigd. Dit sluit aan bij het opleidingsonderdeel Anatomie, fysiologie en biologie 1 en staat ook zo in het uurrooster vermeld.
3GZI

De les van dr. Dobbels gaat op dinsdag 30/9 niet door wegens onbeschikbaarheid van de gastdocent. In plaats daarvan zal mevr. Verheyen les Voeding en uitscheiding geven.

De les van mevr. Taillieu gaat door op donderdag 2/10 ipv op vrijdag 3/10.

Uurrooster student

Als student zal je het uurrooster kunnen bekijken zodra je ISP (individueel studieprogramma) ingevuld en doorgestuurd is. Dat gebeurt via KULoket (http://kuloket.vives.be). Na het inloggen met je persoonlijke login kun je bij Onderwijs en Studenten je persoonlijk uurrooster vinden.

Als je ISP nog niet ingevuld en doorgestuurd is, kun je via de links bij het onderdeel Uurrooster opleiding je uurrooster raadplegen. Je beschikt daar telkens over een link Uurrooster.

Lokalenbezetting

Dit kan handig zijn om te zien of er nog een lokaal vrij is op een bepaald moment. Als je als docent een lokaal nodig hebt, moet je dit wel altijd eerst gaan vragen aan het onthaal.

Uurrooster docent

Om als docent je uurrooster te raadplegen, moet je naar http://kuloket.vives.be surfen. Daar moet je dan inloggen met je gebruikersnaam en paswoord. Ga vervolgens naar het tabblad ‘Onderwijs & Studenten’ en klik op Uurrooster (docent).

Uurrooster opleiding

Hieronder vind je per opleiding een link naar de studiegids van de opleiding. Op de pagina vind je rechts bovenaan een link Uurrooster waarmee je het uurrooster van de verschillende groepen kunt raadplegen. Dit han handig om je uurrooster te raadplegen als je ISP nog niet ingevuld en doorgestuurd is.

Verpleegkunde 180sp

Verpleegkunde geriatrie afstandsonderwijs 180sp

Verpleegkunde brugopleiding afstandsonderwijs 90sp

Verpleegkunde brugopleiding geriatrie, ziekenhuisverpleegkunde of psychiatrie 60sp

 

Agro- en biotechnologie 180sp

Agro- en biotechnologie afstandsonderwijs 180sp